Πως λείτουργει μια σόμπα πέλλετ υδραυλική (HYDRO)

Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ ή σόμπες λέβητες πέλλετ ή σόμπες πέλλετ νερού διαφοροποιούνται  ως προς τη λειτουργία τους συγκριτικά με τις σόμπες πέλλετ αέρα καθώς δεν παράγουν ζεστό αέρα προκειμένου να θερμανθεί ο χώρος που επιθυμούμε αλλά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ζεστού νερού το οποίο κατόπιν εγχέεται στα σώματα καλοριφέρ ή γενικότερα στο δίκτυο που έχουμε επιλέξει.


Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ ενώνονται με το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας και με τα καλοριφέρ σας και μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας σαν μια Σόμπα.

Έτσι μία σόμπα καλοριφέρ ζεσταίνει όλο το σπίτι και παράγει ζεστό νερό για κάθε χρήση, τροφοδοτεί το δίκτυο θέρμανσης χρησιμοποιώντας τις ίδιες σωληνώσεις και σώματα.

Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης από απόσταση με κινητό τηλέφωνο ή μόντεμ στέλνοντας σήμα για τον προγραμματισμό της θέρμανσης. Οι σόμπες pellet καλοριφέρ προτείνονται για διαμερίσματα και μεζονέτες χωρίς καμία παρέμβαση στα υπάρχοντα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Αρχή λειτουργία σόμπας πέλλετ καλοριφέρ

Η αρχή λειτουργίας των σομπών καλοριφέρ βασίζεται στην καύση pellet, με απόλυτα αυτοματοποιημένο τρόπο, ζεσταίνει νερό για τα σώματα που στη συνέχεια στέλνεται με τη βοήθεια κυκλοφορητή.

Ο καπνός της καύσης διαχειρίζεται από μια ηλεκτρονική πλακέτα που επιβλέπει όλη τη λειτουργία της σόμπας, με στόχο την κατανάλωση με υψηλή απόδοση.

SOMPA HYDRO

1) Εξαγωγή ζεστού νερού
2) Επιστροφή ζεστού νερού
3) Έξοδος καπνών
4) Διπλός ανταλλάκτης

Μοιράσου το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn